Rongbuk Explorer
Tre afgørende dage

I løbet af sommeren 2004 havde vi planlagt en tur til Tien Shan for en større gruppe, og i midten af september 2004 regnede vi fortsat med at vi skulle til Tien Shan i sommeren 2005. Men i dagene op til den første planlægningsweekend 24.-26. september begyndte tingene pludselig at gå stærkt, og vi kunne snart indse at det var et helt andet projekt vi skulle i gang med.
Herunder følger den korrespondance der udspillede sig i de tre dage op til planlægningsweekenden.

Tirsdag 21. sep.
15:09
Jan:
Hej Klaris

Jeg har ikke været så god til at svare tilbage da jeg ikke rigtig selv har haft overblik over status over P05. Men som jeg nogenlunde kan opgøre det må vi notere frafald fra disse:
Lars Gundersen
Frederik Rostrup
Kenneth Ingemann
Morten Behr
Tom Ballegaard
Rune Klausen

Positivt tilsagn fra:
Christian Schacht
Erik Storm

Uafklaret:
Bjarne Bæk

Det er seks af de syv stærkeste der er faldet fra, og det ser mest af alt ud til at vi ender med at blive en 4-mands gruppe bestående af Erik og Kedde samt os to. Ikke det stærkeste udgangspunkt.

Ved de fleste ekspeditioner jeg har igangsat planlægning på har det været min prioritering at det fremfor alt gælder om at få en succesfuld ekspedition, og først dernæst om, selv at komme på toppen (den højeste). Således at jeg har det bedst hvis jeg er den stærkeste mand på 2.holdet, hvilket igen vil sige at jeg tilstræber at der er to andre der er mindst lige så stærke på bjerget og i højderne som jeg selv, og helst bedre. Det er som regel her den kikser, og det ser det ud til at gøre igen ved P05.

Projektet er så'n set godt nok, det er bare tiltænkt et større og stærkere hold end det vi har.

Dette kaster flere aspekter af sig, men det vil være for meget at komme ind på her over en mail, så vi må nok hellere tage en snak over det på fredag.

Hvornår tror du i øvrigt du vil være klar til at tage til Køge på fredag?

Hilsen Jan


Onsdag 22. sep.
13:43
Jacob:
Hej Jan!!!

Tak for din mail!!! Godt at høre fra dig!!!

Ja, du har jo fat i mange gode og mindre gode ting her, men du har ret vi skal mødes!!! Det lyder som om, at du har fået ok på vores hytte fredag. Dvs. at vi holder fast ved vores møde på lørdag også?? Det håber jeg, for nu er vi jo fire, som kan arbejde videre med en anden type tur, eller hvordan ser du dette???? Jeg er i hvert fald klar, og synes også vi skylder de to gutter, som gider ofre sig for sådan en tur, at vi mødes med dem og melder ordentlig ud. Når det så er sagt, så mener jeg jo også, at næste sommer er så vigtig, at vi skal finde på noget fornuftigt - det er helt sikkert!!!!

Jeg ville kunne være i køge kl. ca. 17...........når jeg siger ca. 17, er det fordi, at jeg spiller fodbold om fredagen her på skolen, og først slipper kl. 16. Men har du din mobi mobi, ja så er der jo ingen ko på isen.

Så kan jeg nemlig sende dig sms, hvis jeg kommer derned før. Men jeg agter, at tage direkte fra skolen derned!!!! Derfor synes jeg, at vi skal holde fast ved vores plan, om at vi køber ind dernede!!!!!

Hvad siger du??

Mange hilsner
Klaris


Onsdag 22. sep.
14:13
Jan:
Hej Klaris

Hytten er reserveret, det fik jeg gjort for snart halvanden måned siden.

Hvor mange vi mødes lørdag er ikke helt klart; Erik regner ikke med at kunne komme, da de samme eftermiddag afholder klubmesterskab i den cykelklub hvor han vistnok er blevet formand. Men Erik skulle være frisk nok på at komme om aftenen hvis der bliver noget socialt her. Kedde ved jeg ikke præcist med, hvorvidt han kun kommer til mødet eller også har lyst til at blive om aftenen - jeg regner med at maile ham i aften. Bjarne har jeg ikke hørt fra, og ham kontakter jeg ligeledes.

Med hensyn til at mødes fredag er det godt at høre du kan være så tidligt klar. Hvis muligt lurer jeg på at tage til campingen i forvejen og få overdraget hytten og så'n, hvis det så passer med tiden kunne jeg så tage til Køge med en tom sæk, og så kunne vi mødes der og købe ind. Med mindre du har mulighed for at låne bilen, så kunne vi bare mødes på campingen og køre sammen til Køge for indkøb - jeg regner med at kunne være på campingen ca. halv fem. Giv mig lige en melding på om vi skal mødes i Køge City eller på campingen, så kan vi aftale det nærmere tidspunkt i løbet af eftermiddagen som vi bevæger os dernedad.

Hilsen Jan


Torsdag 23. sep.
12:40
Jacob:
Hej Jan!!!

Ja, nu løber det vist lidt ud af kontrol, hvis ikke vi snart får sat os ned, og drukket en øl!!! Det seneste afbud med Erik, er et meget dårligt afbud, da det helt sikkert også vil påvirke kedde lidt!!! Nok om det. Vi har ikke nogen Tien Shan tur nu, og det er noget helt andet vi skal sludre om nu!!! Det der skal ske, er at vi to sætter os sammen. Vi brain-stormer igen, og prøver igen.......det er det eneste vi kan gøre - FOR JEG VIL FANME AFSTED MOD EN 7000'ER NÆSTE SOMMER, FOR HELVEDE!!!!!!!!!!

Og jeg tror også på det!!! To af klubbens medlemmer gav en lektion i hvordan man gør. De tog to afsted, og besteg bare lige Baruntse........som første danskere!!!!! Det er ikke for at sige, at vi to bare skal gøre det, men vi skal ikke hænge os så meget i folkene tror jeg. Vi skal bare få samlet et hold (og det kan selvfølgelig også være svært, men alligevel)....!!!

Jeg synes ikke der er nogen grund til, at vi tager ned til køge nu, og brænder en masse penge af. Det vi to skal snakke, planlægge og brain-storme på nu, er noget som ligeså godt kan ske hjemme hos en af os. Ellers kunne man tage ud i en skov!!! Det bliver bare hurtigt dyrt, hvis vi skal sidde dernede bare os to, og ikke får noget respons fra de andre. Et sted med internet, ville nok være at foretrække!!!!!!! Det er jeg nu mest stemt for!!!!

Hvad siger du??

Mange body hilsner
Klaris


Torsdag 23. sep.
13:32
Jan:
Hej Klaris

Jeg synes vi skal fastholde Køge for den rette brainstorm - vi så jo i Vindebyøre hvad der kom ud af det, selv om (eller måske især fordi) vi ikke havde noget Internet der kunne lede os på afveje.

Mit bud er at vi kører en brainstorm fredag aften, sover på det, og finder så over morgenkaffen ud af hvad vi konkret vil videre frem. Vi kan så tage hjem lørdag formiddag, checke nettet i løbet af lørdagen og så evt. mødes igen søndag og finde ud af hvad vi så har konkret.

Jeg synes udgangspunktet skal være, at vi to går efter at lave en 7'er til sommer, blot os to, og når vi så har noget konkret som vi to er hooked på, kan vi overveje at lukke op for andre. Nu har du jo to gange hevet mig op på en firer, så er det vel på tide at jeg yder lidt gengæld. Jeg har nu atter en gang konstateret at der næppe kommer noget godt ud af at vi 'ofrer' vort primære mål for at tilgodese andre - det var jo den tanke jeg var inde over da vi mødtes sidst ude hos dig. Denne gang synes jeg vi skal være egoistiske og blot tænke på vore egne mål - det er jo alligevel os der skal trække læsset.

Jeg håber du er med på den og at vi kan ses i Køge i morgen.

Bjerghilsner Jan


Torsdag 23. sep.
14:44
Jacob:
Hej Jan igen!!!

Ja, selvfølgelig er jeg med på det!!!! Du ved hvad jeg mener. Jeg synes bare det ville være surt, at vi havde hytten (og skulle betale for den helt til søndag)!!!! Men jeg er da klart på imorgen. Jeg har hørt om bil, men det kunne ikke lade sig gøre i denne omgang - hun skulle bruge den det meste af weekenden. Derfor pakker jeg så jeg har lidt plads i rygsækken, og så mødes vi bare på Køge Station!!!! Jeg vil kunne være der omkring kl. 17 - stadigvæk!!!

Du har ret med hensyn til, at vi skal arbejde på en 7'er - jeg vil og jeg kan!!!! Det er helt rigtigt, at det er bedre, at vi så hiver flere mere, men at det ikke kommer til at ramme os!!! Jeg sidder i øjeblikket ved en pc, og printer noget materiale ud om mulige bjerge. Jeg printer og skriver alt ned fra forskellige firmaer, således vi har noget til imorgen. Specielt priser er vigtige!!! Ville være fedt hvis du kunne nå det samme - kig på alle mulige bjerge som vi ville kunne lave i sommeren næste år!!! Måske høre Lars G, om ideer og priser på bjerge.
Jeg har i hvert fald nogle papirer til imorgen - håber du får det samme!!!!! Jeg synes også et atlas ville være fedt til imorgen.

Vi snakkes og jeg skal til møde nu, regner med at kunne læse mails sent iaften på skolen. Ellers fanger du mig bedst med sms - jeg har lige fået den fra dig!!!

Ses
Klaris